ویژگی های روغن کنجد

ویژگی های روغن کنجد

مزایای سلامت روغن کنجد شامل

توانایی آن برای بهبود سلامت مو و پوست، کمک به رشد استخوان، کاهش فشار خون، حفظ سلامت قلب و همچنین کنترل اضطراب و افسردگی می باشد.

همچنین برای محافظت از بهداشت نوزادان، درمان مشکلات دندان، جلوگیری از سرطان، بهبود پروسه گوارش و کاهش التهاب کمک می کند.

روغن کنجد چیست؟

روغن کنجد یا روغن ژنگلی که از دانه های کنجد می آید روغن گیاهی شناخته شده کمتر شناخته شده است

در واقع، این یکی از بهترین گزینه ها برای روغن های گیاهی معمولی است

دانه های کنجد دانه های قهوه ای مایل به زرد هستند که عمدتا در آفریقا یافت می شوند اما در شبه قاره هند نیز تعداد اندکی رشد می کنند.

روغن کنجد در سال های اخیر به میزان قابل توجهی به دست آمده است، زیرا برای استخراج (ساده شدن آب گرم یا انواع تکنیک های فشار دادن) نسبتا ارزان است

با این حال، این روغن بهتر است هنگامی که بذر کاملا رسیده است، بدان معنی است که پوسته بیرونی پشت سر گذاشته شود.

مشکل این است که پردازش دستی که دانه دانه کنجد نیاز است، زیرا تقاضای بیشتری از عرضه وجود دارد.

مزایای بهداشتی روغن کنجد

مراقبت از مو

روغن کنجد به طور سنتی برای بهبود سلامت مو استفاده می شود.

مطالعات انجام شده بر روی اجزای فعال زیستی روغن کنجد نشان داد که روغن کنجد سیاه می تواند به حفظ رنگ موی طبیعی

وبه حداقل رساندن ریزش مو کمک کند. علاوه بر این، اثرات ضد باکتریایی روغن زیتون می تواند به از بین بردن پاتوژن ها یا بدنه های

خارجی که می تواند به پوست یا مو شما حمله کند، کمک می کند.

دیابت

روغن دانه کنجد برای هزاران سال به عنوان یک روغن شفا دهنده استفاده شده است و لیست مزایای روغن دانه کنجد طولانی است.

روغن دانه کنجد به دلیل بسیاری از مزایای روغن کنجد به عنوان یک روغن شکننده در هند به طور گسترده ای مورد استفاده

کردن روغن کنجد به رژیم غذایی خود لذت ببرید، تماشا کنید!مزایای اضافی روغن دانه کنجد

تحقیقات نشان می دهد که یکی دیگر از مزایای روغن دانه کنجد این خاصیت آنتی اکسیدانی قوی است.

در بافت های زیر پوست، این روغن رادیکال های اکسیژن را خنثی می کند. به سرعت وارد پوست می شود و از طریق مویرگ ها

اثرات روغن کنجد بر روی پوست

حضور اسیدهای چرب همراه با اسید لینولئیک آنها را مرطوب کننده موثر برای پوست می کند. آنها همچنین

دارای پیچیدگی ویتامین E، D و B هستند که آنها را به اندازه کافی مؤثر برای کاهش زخم ها و سایر بثورات روی پوست می کند.

در واقع آنها یک ماده فعال در بسیاری از محصولات آرایشی مدرن را پیدا می کنند.

آنها دارای میزان بالای ویسکوزیته هستند و این ویژگی خاص آنها را برای ماساژ مناسب می سازد،

آنها قادر به نفوذ عمیق به حفره های پوست می باشند. این قدرت نفوذپذیری به روغن کمک می کند

تا از داخل سطح پوست کار کند و بنابراین گردش خون را تنظیم می کند

۱٫ جلوگیری از عفونت باکتریایی

به عنوان روغن نفوذ عمیق به پوست، آنها یک اثر سمی را ایجاد می کنند که پوست را گرم و تازه نگه می دارد.

روغن کنجد نیز به عنوان یک اقدام جراحی برای درمان بیماری های خاص پوست مانند اگزما و پسوریازیس استفاده می شود.

آنها همچنین برای کاهش عفونت های مختلف پوست و بهبود در درد مفصلی استفاده می شود.

۲٫ تعمیر سلولهای آسیب دیده

از آنجا که آنها بسیار ضخیم و چسبناک هستند، روغن کنجد می تواند به راحتی توسط پوست جذب شود.

برای اهدای ماساژ آنها معمولا همراه با روغن های حامل استفاده می شود، اما به طور عمده به نیازهای فرد بستگی دارد

گرچه شما در رژیم غذایی شما نیاز به مقدار کمی چربی دارید، انتخاب چربی های سالم ممکن است به حفظ سلامتی شما کمک کند.

روغن کنجد انتخاب خوبی است، نه تنها به این دلیل که حاوی چربی های غیر اشباع است بلکه همچنین از آنجا که برخی

مواد مغذی

روغن کنجد یک غذای مضر مواد غذایی است که حدود ۱۲۰ کالری در یک قاشق غذاخوری دارد.

روغن کنجد همچنین یک نوع خاص از چربی غیر اشباع را به نام اسید چرب امگا ۳،

یک اسید چرب ضروری که باید از غذا به دست آورد، فراهم می کند. به گفته مرکز پزشکی دانشگاه مریلند،

۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد حاوی حدود ۴۰ میلیگرم از این اسید های چرب است.

فیتوسترولها

روغن کنجد همچنین حاوی فیتوسترول ها، ترکیبات چرب گیاهی است که شیمیدان و عملکرد آنها شبیه کلسترول هستند.

با توجه به موسسه لینوس پالینگ، این فیتواسترول ها دارای مزایای سلامتی زیادی هستند.

به گفته مؤسسه، هنگامی که شما آنها را به عنوان بخشی از غذا مصرف کنید که حاوی کلسترول است،

فیتواسترول ها جذب کلسترول را به میزان ۶۰ درصد کاهش می دهند. مصرف فیتواسترول ها می تواند به کاهش

میزان خون شما از لیپوپروتئین با چگالی کم، که معمولا “کلسترول بد” نامیده می شود، کمک کند

نحوه استفاده

روغن کنجد در اکثر فروشگاه های مواد غذایی و فروشگاه های مواد غذایی در دسترس است. شکل معمولی روشن و زرد کمرنگ است

برای اطلاعات بیشتر از دستگاه روغن گیری کنجد و دانه های روغنی کلیک کنید

۰۲۱-۴۶۰۹۳۰۸۳-۵

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *